Ruokailu ja välipalat

Kouluruokailu

Oppilaille ja opiskelijoille kuuluu maksuton ateria kaikkina koulupäivinä. Kouluruoka valmistetaan omassa keittiössä kotimaisia raaka-aineita suosien ja lisä-aineita vältellen (valmiit kastike/keittopohjat). Tarjolla on päivittäin kaksi vaihtoehtoa; liha/kana/kalaruoka sekä kasvisvaihtoehto. Silloin tällöin on joitakin kasvisruoka-päiviä. Ruokailuun mennään luokittain luokalle varattuna aikana.

Allergiat ja erikoisruokavaliot: Sekä oppilaiden että henkilökunnan on toimitettava ruoka-aineallergioista allergiatodistus emännälle. Laktoosittomaan ruokavalioon riittää terveydenhoitajan todistus. Muuhun erikoisruokavalioon (esim. paasto) riittää ilmoitus emännälle. Mikäli sinulla on erikoisruokavalio, ja olet poissa, siitä on hyvä ilmoittaa emännälle, että erikoisruokaa ei valmisteta turhaan. Ilmoitukset sähköpostilla raija.helminen@svk-edu.fi.

Ruokalista:

Ruokalista vk 17

Välipala:

Välipalaa saa ruokalasta klo 13.00–13.15 välitunnilla. Välipalaliput maksetaan koulun tilille ja ne voi lunastaa kuittia vastaan pääaulan infosta. Yhden lipun arvo on 50 senttiä ja lippuja myydään 25 kpl:n erissä 12,50 euroa.
Oppilaat voivat myös tuoda omia terveellisiä eväitä ja syödä välipalaa ruokalan pöydissä.

Huom!
iltapäivätoimintaan osallistuvat 0-2 luokkien lapset saavat toimintaan kuuluvan välipalan ruokalassa.

 

Maksutiedot välipalalippujen maksamiseen:

Danske IBAN: FI19 8129 9710 0113 88

Danske BIC: DABAFIHH

tai

Nordea IBAN: FI20 1804 3000 0157 19

Nordea BIC: NDEAFIHH

Saaja: Suomalais-venäläinen koulu

Viesti: VÄLIPALA/Oppilaan Etunimi Sukunimi ja luokka (huomioi kirjainkoko)

 

Tulostettua kuittia vastaan oppilas saa tilatun määrän välipalalippuja pääaulan infosta. (minimiostos 12,50€, lippuja myydään ainoastaan 25 kpl nipuissa). Mikäli ette pysty tulostamaan kuittia itse, sen voi lähettää tulostettavaksi myös sähköpostilla osoitteeseen virastomestari@svk-edu.fi. Tällöin oppilas voi tulla lunastamaan liput omalla nimellään infosta.

Liput ovat voimassa niin kauan kun oppilas on kirjoilla Suomalais-venäläisessä koulussa. Maksetut liput on lunastettava kuluvan lukukauden aikana. Lippuja ei lunasteta takaisin.