Ruokailu ja välipalat

Kouluruokailu

Oppilaille ja opiskelijoille kuuluu maksuton ateria kaikkina koulupäivinä. Kouluruoka valmistetaan omassa keittiössä kotimaisia raaka-aineita suosien ja lisä-aineita vältellen (valmiit kastike/keittopohjat). Tarjolla on päivittäin kaksi vaihtoehtoa; liha/kana/kalaruoka sekä kasvisvaihtoehto. Silloin tällöin on joitakin kasvisruoka-päiviä. Ruokailuun mennään luokittain luokalle varattuna aikana.

Allergiat ja erikoisruokavaliot: Sekä oppilaiden että henkilökunnan on toimitettava ruoka-aineallergioista allergiatodistus emännälle. Laktoosittomaan ruokavalioon riittää terveydenhoitajan todistus. Muuhun erikoisruokavalioon (esim. paasto) riittää ilmoitus emännälle. Mikäli sinulla on erikoisruokavalio, ja olet poissa, siitä on hyvä ilmoittaa emännälle, että erikoisruokaa ei valmisteta turhaan. Ilmoitukset sähköpostilla raija.helminen@svk-edu.fi.

Välipala:

Välipalaa saa ruokalasta klo 13.00–13.15 välitunnilla 13. syyskuuta alkaen. Välipalaliput maksetaan koulun tilille ja ne voi lunastaa kuittia vastaan virastomestarilta. Yhden lipun arvo on 50 senttiä ja lippuja myydään 25 kpl:n erissä 12,50 euroa.
Oppilaat voivat tuoda omia terveellisiä eväitä ja syödä välipalaa ruokalan pöydissä.

Huom!
iltapäivätoimintaan osallistuvat 0-2 luokkien lapset saavat toimintaan kuuluvan välipalan ruokalassa.