Vanhempainyhdistys

Kaikki Suomalais-venäläisen koulun oppilaiden ja esikoululaisten vanhemmat ja huoltajat voivat liittyä jäseneksi koulun vanhempainyhdistykseen. Yhdistys ei peri jäsenmaksua.

Vanhempainyhdistyksen syyskokous
Syyskokous pidettiin 6.11. Kokouksessa valittiin vanhempainyhdistyksen hallitus sekä hyväksyttiin vanhempainyhdistyksen toimintakertomus ja tilinpäätös. Lisäksi kokouksessa kuultiin rehtorin katsaus ajankohtaisista asioista. Vanhempainyhdistyksen seuraava kokous pidetään 29.1.2020 klo 18.00 koulun ruokalassa. Kaikki vanhemmat ovet tervetulleita osallistumaan kokoukseen. Vanhempainyhdistykselle voi laittaa viestiä osoitteeseen svk.vanhempainyhdistys@gmail.com

Hallituksen kokoonpano:
Puheenjohtaja Anna Sievers
Varapuheenjohtaja  Rita Lavikka
Sihteeri Jelena Nerman
Talousvastaava Leila Kinnari
Viestintävastaava Inka Puumalainen
Sisäilmaryhmän edustajat  Terhi Chakhovich ja Nicklas Granlund
Hallituksen jäsen Anita Ahonen
Hallituksen jäsen Veiko Viirsalu
Hallituksen jäsen Timo Leino
Yhdistyksen toiminnantarkastajina toimivat Anne Sauretaus ja Pertti Hämäläinen, varalla Tapio Helle ja Jekaterina Shwarts.

Vanhempainyhdistyksen yhteystiedot:

SVK:n vanhempainyhdistys ry
c/o Suomalais-venäläinen koulu
Pelimannintie 16
00420 HKI

Yhdistyksen sähköposti svk.vanhempainyhdistys@gmail.com

Suomalais-venäläisen koulun vanhempainyhdistykseltä on mahdollista hakea avustusta koulua ja oppilaita hyödyttäviin tarkoituksiin. Vanhempainyhdistys on esimerkiksi antanut avustuksia leirikoulua varten, tukenut koulun kirjaston kirjahankintoja ja hankkinut pihalle kiipeilytelineitä sekä välituntivälineitä.

Avustusanomuspohja vanhempainyhdistys