Tilojen vuokraus

Koulun tilojen vuokraus:

Suomalais-venäläiseltä koululta on mahdollista vuokrata, joko tilapäisesti tai vakiovuoroilla, tiloja iltakäyttöön harjoitusvuoroja, kokouksia, näytöksiä, juhlia jne. varten. Tiloja voivat vuokrata niin urheiluseurat ja yhdistykset kuin yksityishenkilötkin. Tiloja vuokrataan kouluvuoden aikana. Kesällä ja muiden lomien aikaan koulun tilojen vuokraaminen ei ole mahdollista.

Koululla on etuoikeus tilojen käyttöön, ja poikkeuksellisista aikatauluista ilmoitetaan aina lukukauden alussa erikseen. Koulu pitää itsellään oikeuden mahdollisiin muutoksiin aukioloissa. Muutoksista ilmoitetaan erikseen.

Koululta voi vuokrata seuraavia tiloja:

Liikuntasalit:

Koulu vuokraa molempia liikuntasaleja ma-to iltaisin klo 17.30-21.30. Varauksia voi tehdä tasa- tai puolitunneiksi kerrallaan. G rakennuksessa sijaitsevan ison liikuntasalin mitat on 25m x 15m ja H rakennuksessa sijaitsevan pienen liikuntasalinsalin 21m x 12m. Salit soveltuvat hyvin niin koripallon, sählyn ja lentopallon pelaamiseen kun voimisteluun tai zumbaamiseenkin.

Vakiovuorot varataan aina lukuvuodeksi kerrallaan, ellei asiasta toisin sovita. Vuorojen aloitus- ja lopetuspäivät ilmoitetaan vuokraajille sähköpostilla ennen kauden alkua.

Kevään 2019 salivuokrauksen poikkeusvuorot

Tiedote SVK:n salivuokrauksen loppumisesta

Vuorojen peruutus vuokralaisen toimesta:

Yksittäisen vakiovuoron voi perua kolme päivää ennen vuoron alkua ilman kustannuksia. Vakiovuoron irtisanomisesta tulee ilmoittaa kuukautta ennen haluttua päättymispäivää.
Kaikki peruutukset tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen virastomestari(at)svk-edu.fi

Avainpantti:

Liikuntasalin vuokralainen saa avaimen maksettuaan pantin (25,00€/avain) koulun tilille.

Pantti palautetaan  vuokralaisen ilmoittamalle tilille kun vuokralainen on palauttanut avaimen koululle. Mikäli avain katoaa tai vaurioituu, menettää vuokralainen panttinsa ja sillä teetetään uusi avain. Uudesta avaimesta peritään uusi pantti.

Luokkahuone:

Luokkahuoneita voi vuokrata keskiviikkoiltaisin klo 17.00-21.00. Luokkatila soveltuu hyvin esim. erilaisten kokousten tai koulutuksien pitämiseen.

Kaikkien luokkahuoneiden varusteluun kuuluu dokumenttikamera ja dataprojektori VGA-sisäänmenoilla. Lisäksi osassa luokissa on SmartBoard interaktiivinen älytaulu. Luokkahuoneiden koko vaihtelee 15 istumapaikasta 45 istumapaikkaan. Tietokone ja Internet-yhteys eivät sisälly vuokraan.

AV-laitteiden käytöstä on aina sovittava erikseen. Koululla ei ole tarjota av-teknikkoa, vaan vuokralaisen tulee itse huolehtia laitteiden käytöstä.

Auditorio:

Koululta voi vuokrata 214 paikkaisen (lisäksi n. 100 irtotuolia) auditorion klo 17.00-21.00. Auditorio soveltuu hyvin esim. luentojen, esitysten tai juhlien järjestämiseen. Pääsääntöisesti auditoriota vuokrataan vain keskiviikkoiltaisin, mutta muutkin illat ovat neuvoteltavissa.

Auditorion varustukseen kuuluu äänentoistolaitteet neljällä langattomalla käsimikrofonilla ja kahdella pantamikrofonilla, CD-soitin ja dataprojektori VGA-sisäänmenolla. Äänentoistolaitteisiin on mahdollista kytkeä myös ulkoinen äänilähde (mp3-soitin tms). Tietokone ja Internet-yhteys eivät sisälly vuokraan.

Auditorion lava on puolikaaren muotoinen ja mitoiltaan 11m x 7m x 1m.

AV-laitteiden käytöstä tai muista tilan järjestelyihin liittyvistä asioista (esim. irtotuolien järjestely valmiiksi) on aina sovittava erikseen. Koululla ei ole tarjota av-teknikkoa, vaan vuokralaisen tulee itse huolehtia laitteiden käytöstä.

Hinnasto:

Liikuntasali 27,00€/h (sis. ALV 10%)
Luokkahuone 18,00€/h (sis. ALV 24%) HUOM! Vain keskiviikkoillat!
Auditorio 45,00€/h (sis. ALV 24%) HUOM! Pääsääntöisesti vain keskiviikkoillat!

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, hinnankorotuksista ilmoitetaan erikseen.

Yhteydenotot ja varaukset: virastomestari(at)svk-edu.fi

Esitäytä alla olevista lomakkeista tilaisuuteesi sopiva ja lähettää sen liitetiedostona tiedustelusi yhteydessä. Lopullisen päätöksen tilojen vuokraamisesta tekee koulun rehtori.

Lupa koulun tilojen tilapäiseen käyttöön

Sopimus liikuntasalien iltavuokrauksesta vakivuorolle iso liikuntasali

Sopimus liikuntasalien iltavuokrauksesta vakivuorolle pieni liikuntasali

Laskutukseen liittyvät kysymykset sähköpostilla osoitteeseen svk-laskutus(at)svk-edu.fi

Tilavuokrat laskutetaan aina jälkikäteen kuun vaihteessa toteutuneiden tuntien perusteella.

Yleistä huomioitavaa tilojen vuokraamisesta:

  • Sopimusta tehtäessä tiloille tulee määritellä täysi-ikäinen vastuuhenkilö joka vastaa vuokralaisten toiminnasta ja käyttäytymisestä koulun tiloissa
  • Vastuuhenkilö varmistaa, että vuokralaisilla ei ole pääsyä muihin, kun vuokrattuihin tiloihin ja että ulkopuolisilla ei ole pääsyä koulun tiloihin. Vuokra-ajan päätyttyä hän varmistaa, että tiloihin ei jää ketään. Ongelmatilanteissa tulee ottaa yhteyttä vartiointiliikkeeseen (AVARN Security 010 620 2000) tai poliisiin (112). Järjestyshäiriöistä tai muista ongelmatilanteista tulee ilmoittaa myös koulun virastomestarille (virastomestari(at)svk-edu.fi).
  • Vuokralainen on vastuussa vuokraamastaan tilasta ja mahdollisesti käyttämistään koulun omistamista laitteista ja välineistä. Koulun omistamien laitteiden ja välineiden käytöstä sovitaan aina erikseen sopimuksen tekovaiheessa.

Turvallisuus:

Tilan käyttäjien olisi hyvä tutustua seuraaviin turvallisuusasioihin:

Ensiapuopas ja hätäilmoituksen tekeminen
Kiinteistön yleinen turvallisuusohje
Toiminta tulipalon sattuessa ja sammuttimen käyttö

Havaituista vioista tulisi viipymättä ilmoittaa:

arkisin klo 7.30-15.30

0295 332 408  tai virastomestari(at)svk-edu.fi

Muina aikoina:
0106 225 888 COOR Service Management 24h huoltopäivystys

Tupakointi koulun alueella:

Huomioithan ystävällisesti, että koulun alue on savuton, tämä koskee myös iltakäyttäjiä.

Tupakoida ei saa päiväkotien taikka esi- tai perusopetusta, ammatillista koulutusta tai lukio-opetusta antavien oppilaitosten ulkotiloissa. Savutonta tupakkatuotetta ei saa käyttää päiväkotien taikka esi- tai perusopetusta, ammatillista koulutusta tai lukio-opetusta antavien oppilaitosten sisä- tai ulkotiloissa.
(Tupakkalaki 10 luku 74§ 3 mom)