Koulun tilojen vuokraus

Suomalais-venäläiseltä koululta on mahdollista vuokrata tilapäisesti tiloja ilta- ja vapaa-ajankäyttöön esim. kokouksia, näytöksiä, juhlia jne. varten. Tiloja voivat vuokrata niin urheiluseurat ja yhdistykset kuin yksityishenkilötkin. Tiloja vuokrataan kouluvuoden aikana kouluopetuksen ulkopuolisena aikana. Kesäkeskeytyksen ja joululoman aikaan koulun tilojen vuokraaminen ei ole mahdollista.

Koululla on etuoikeus tilojen käyttöön, ja vuokrauksen ajankohdasta on aina sovittava erikseen. Koulu pitää itsellään oikeuden mahdollisiin muutoksiin aukioloissa.

Koululta voi vuokrata seuraavia tiloja:

Lupa koulun tilojen tilapaiseen käyttöön

HUOM! Vuokrahinnat nousevat 1.2.2024 alkaen. Uudet hinnat ovat tämän jälkeen: ruokasali/auditorio 70,00€, neuvotteluhuone 35,00€ ja monitoimisali/muut tilat 30,00€/h.

 

Ruokasali/auditorio:

Koulun keskusaulassa sijaitsee n. 200 paikkainen auditorio, joka soveltuu hyvin esim. luentojen, esitysten tai juhlien järjestämiseen. Katsomossa on n. 120 kiinteää paikkaa sekä mahdollisuus tehdä 68-85 lisäpaikkaa irtotuoleista.

Auditorio on varustettu äänentoisto- ja valojärjestelmillä. Käytössä on kolme langatonta käsimikrofonia sekä kolme langatonta pantamikrofonia. Lisäksi puhujakoroke on varustettavissa kiinteällä pöytämikrofonilla. Auditoriossa on mahdollista myös esittää kahdelle eri valkokankaalle.

Äänentoistoa ja valoja on mahdollista käyttää joko ns. luento-moodissa, jolloin laitteita ohjataan käyttöpaneelista suppeammilla esiasetuksilla, tai esitys-moodissa, jolloin laitteita ohjataan mikserin ja valo-ohjaimen kautta.

Lavan mitat ovat 11 x 5 x 3,4m

Lavalla on myös piano, jota on mahdollista lainata erillisestä sopimuksesta.

Näyttämö toimii normaalisti ruokailutilana. Mikäli näyttämö tyhjennetään pöydistä, tulee vuokraajan palauttaa siirretyt pöydät takaisin alkuperäisille paikoilleen.

Auditorion tekninen varustus

Vuokraaja huolehtii itse laitteiden käytöstä.

Neuvotteluhuone:

Keskusaulassa sijaitsee 18 paikkainen neuvotteluhuone.

Tilassa on mahdollista järjestää myös hybridikokouksia, jossa osa osallistujista ovat etänä paikalla. Kokousta on mahdollista seurata kahdelta näytöltä yhtäaikaisesti. Tilassa on myös 360 asteen konferenssikamera/kaiutin, sekä mahdollisuus liittää useampi tietokone järjestelmään (ei mahdollisuutta yhtäaikaiseen käyttöön)

Neuvotteluhuoneen tekninen varustus

Monitoimisali:

Koululla on pieni monitoimisali, jossa voi harrastaa rauhallista sisäliikuntaa. Pallopeleihin tila ei sovellu, eikä siellä ole niihin sopivia varusteita.

Tilan mitat ovat 10,5  x 9 x 3m. Lattia on pistejoustavaa mattoa. Tilassa on voimistelumattoja ja -penkkejä, pieni trampoliini sekä puolapuut.

Tilassa on myös projektori ja valkokangas.

Salin yhteydessä ei ole pesu- tai pukutiloja.

Muut tilat:

Koulu vuokraa ensisijaisesti vain edellä mainittuja tiloja, mutta voitte halutessanne tiedustella muiden tilojen vuokrauksesta rehtorilta. Muiden tilojen vuokrauksesta sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Koulun keittiötä ei ole mahdollista vuokrata.

Yleistä huomioitavaa tilojen vuokraamisesta:

Tiloja voi vuokrata kouluvuoden aikana arkisin 16.00-21.00 välillä. Viikonloppuisin ja koulun lomien aikaan  vuokrausajasta on sovittava erikseen. Vuokraus on aina omavalvontaista, koulu ei tarjoa vahtimestaripalveluita. Koulu ei myöskään tarjoa äänentoistopalveluita, vaan vuokraaja huolehtii itse av-laitteiden käytöstä.

Sopimusta tehtäessä tiloille tulee määritellä täysi-ikäinen vastuuhenkilö joka vastaa vuokralaisten toiminnasta ja käyttäytymisestä koulun tiloissa

Vastuuhenkilö varmistaa, että vuokralaisilla ei ole pääsyä muihin, kun vuokrattuihin tiloihin ja että ulkopuolisilla ei ole pääsyä koulun tiloihin. Vuokra-ajan päätyttyä hän varmistaa, että tiloihin ei jää ketään. Ongelmatilanteissa tulee ottaa yhteyttä vartiointiliikkeeseen (0294 833 010) tai poliisiin (112).

Vuokralainen on vastuussa vuokraamastaan tilasta ja mahdollisesti käyttämistään koulun omistamista laitteista ja välineistä. Koulun omistamien laitteiden ja välineiden käytöstä sovitaan aina erikseen sopimuksen tekovaiheessa.

Tupakointi koulun alueella on kielletty:

Huomioithan ystävällisesti, että koulun alue on savuton, tämä koskee myös iltakäyttäjiä.

Tupakoida ei saa päiväkotien taikka esi- tai perusopetusta, ammatillista koulutusta tai lukio-opetusta antavien oppilaitosten ulkotiloissa. Savutonta tupakkatuotetta ei saa käyttää päiväkotien taikka esi- tai perusopetusta, ammatillista koulutusta tai lukio-opetusta antavien oppilaitosten sisä- tai ulkotiloissa eikä leikkikentillä.

(Tupakkalaki 10 luku 74 §)