Itämeriprojekti eli Baltic Sea Project juhlii Itämeripäivää 27.8.2020 yhdessä lu…

Itämeriprojekti eli Baltic Sea Project juhlii Itämeripäivää 27.8.2020 yhdessä lukuisten muiden organisaatioiden kanssa https://itameripaiva.fi/tapahtumat/

Yli 170 koulua Itämeren ympäristön maissa ovat saaneet kutsun. Toivotamme nyt kaikki oppilaat ja opettajat, ystävät ja sukulaiset Suomessa osallistumaan Itämeren, meille rakkaan ja tärkeän meren ja meriympäristön juhlintaan. Järjestämme päivän kunniaksi kaikissa maissa BioBlitz –tapahtuman eli kartutamme kännykkäsovelluksen avulla lajitietoutta. Tiedot lähetetään Lajitietokeskukseen sekä edelleen maailmanlaajuiseen biodiversiteettitietopankkiin, jossa tutkijat ympäri maailmaa voivat opiskella maailman kaikista elämänmuodoista ( https://www.gbif.org ). Apuna on iNaturalist-sovellus ja 24 tuntia kestävä BioBlitz-tapahtuma.

Toimi näin:
1) Katso ohjevideo: https://youtu.be/9sgVrkTHKwE
2) Lue liitteenä oleva ohje "BioBlitz is easy".
3) Mene ulos Itämeripäivänä 27.8., tutki luontoa ja nauti!
4) Tarkista viestit iNaturalist-tililtäsi 15.9. Olet saattanut voittaa palkintoja!
5) Seuraa Unesco BSP:n Facebook-sivua, niin saat jatkossakin tietoa siitä, mitä on meneillään.
Paljon toimintavinkkejä on myös Itämeripäivän nettisivuilla: https://itameripaiva.fi/. Itämeripäivänä voi esimerkiksi kerätä merimuistoja, pulahtaa Itämereen tai hyödyntää Pikku-Särjen suuri seikkailu -satua materiaaleineen.

Suomalais-venäläinen koulu on mukana, tietysti!Facebook »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *