Ruokailu ja välipalat

Kouluruokailu

Oppilaille ja opiskelijoille kuuluu maksuton ateria kaikkina koulupäivinä. Kouluruoka valmistetaan omassa keittiössä kotimaisia raaka-aineita suosien ja lisä-aineita vältellen (valmiit kastike/keittopohjat). Tarjolla on päivittäin kaksi vaihtoehtoa; liha/kana/kalaruoka sekä kasvisvaihtoehto. Silloin tällöin on joitakin kasvisruoka-päiviä. Ruokailuun mennään luokittain luokalle varattuna aikana.

Allergiat ja erikoisruokavaliot: Sekä oppilaiden että henkilökunnan on toimitettava ruoka-aineallergioista allergiatodistus emännälle. Laktoosittomaan ruokavalioon riittää terveydenhoitajan todistus. Muuhun erikoisruokavalioon (esim. paasto) riittää ilmoitus emännälle. Mikäli sinulla on erikoisruokavalio, ja olet poissa, siitä on hyvä ilmoittaa emännälle, että erikoisruokaa ei valmisteta turhaan. Ilmoitukset sähköpostilla raija.helminen@svk-edu.fi

Ruokalistat:

Ruokalista vkot 43-44

Välipala:

Oppilaat ja opiskelijat voivat ostaa välipalaa 13.00-13.15 välitunnilla koulun ruokalasta. Maksu tapahtuu välipalalippujen avulla, joita oppilas saa maksamalla liput etukäteen koulun tilille ja toimittamalla kuitin maksusta virastomestarille. Yhden lipun arvo on 0,50€ ja lippuja myydään 25kpl. erissä. Tuotteet maksavat yleensä 1-4 lippua.

Välipalaliput maksetaan koulun tilille:

IBAN: FI43 5000 0121 5012 65

BIC: OKOYFIHH

Saaja: Suomalais-venäläinen koulu

Viesti: VÄLIPALA/Oppilaan Etunimi Sukunimi ja luokka (huomioi kirjainkoko)

Maksutositetta vastaan oppilas saa tilatun määrän välipalalippuja virastomestarilta (minimiostos 12,50€, lippuja myydään ainoastaan 25kpl. nipuissa). Tositteessa tulee olla huoltajan allekirjoitus ja päivämäärä. Liput ovat voimassa niin kauan kun oppilas on kirjoilla Suomalais-venäläisessä koulussa. Maksetut liput on lunastettava kuluvan lukukauden aikana. Lippuja ei lunasteta takaisin.