Ruokailu ja välipalat

Kouluruokailu

Oppilaille ja opiskelijoille kuuluu maksuton ateria kaikkina koulupäivinä. Kouluruoka valmistetaan omassa keittiössä kotimaisia raaka-aineita suosien ja lisä-aineita vältellen (valmiit kastike/keittopohjat). Tarjolla on päivittäin kaksi vaihtoehtoa; liha/kana/kalaruoka sekä kasvisvaihtoehto. Silloin tällöin on joitakin kasvisruoka-päiviä. Ruokailuun mennään luokittain luokalle varattuna aikana.

Allergiat ja erikoisruokavaliot: Sekä oppilaiden että henkilökunnan on toimitettava ruoka-aineallergioista allergiatodistus emännälle. Laktoosittomaan ruokavalioon riittää terveydenhoitajan todistus. Muuhun erikoisruokavalioon (esim. paasto) riittää ilmoitus emännälle. Mikäli sinulla on erikoisruokavalio, ja olet poissa, siitä on hyvä ilmoittaa emännälle, että erikoisruokaa ei valmisteta turhaan. Ilmoitukset sähköpostilla raija.helminen@svk-edu.fi

Ruokalistat:

Ruokalista vkot 21-22

Välipala:

Korona-tilanteen johdosta maksullista välipalaa ei toistaiseksi myydä ruokalassa. Iltapäivätoimintaan osallistuvat oppilaat saavat edelleen välipalaa entiseen tapaan.