Ilmoittautuminen syksyn 2020 yo-kirjoituksiin

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2020 YO-KIRJOITUKSIIN

Kirjoitukset aloittaville: 6.5.-20.5.20

Kirjoituksia jatkaville: 13.5.-27.5.20

Voit ilmoittautua syksyn yo-kirjoituksiin yhdellä kolmesta seuraavasta tavasta. Huom! Kaikissa tavoissa sinun täytyy huolehtia, että yo-suunnitelma on ajan tasalla, ennen kuin ilmoittaudut!

A) Kokonaan sähköisesti ja itsenäisesti:

1) Mene Wilmaan kohtaan Lomakkeet > Oma opintosuunnitelma. Tarkista, että yo-suunnitelmassasi ovat oikeat kirjoitettavat aineet ja ajankohdat.

2) Mene Wilmaan kohtaan Lomakkeet > yo-tutkinto, sitova ilmoittautuminen. Lisää kohtaan sitova ilmoittautuminen syksyllä kirjoitettavat aineet. 

3) Klikkaa ilmoittautumistietojen alta täppä  kohtaan “opiskelija on pyytänyt tarkistamaan ilmoittautumisen”.

5) Lähetä Wilma-viesti opolle, että ilmoittautumisen voi tarkistaa.

6) Odota, että opo vastaa viestiin tarkistaneensa ilmoittautumisen.

7) Mene Wilmaan kohtaan Lomakkeet > sitova ilmoittautuminen. Klikkaa alhaalta täppä “opiskelija on vakuuttanut tiedot oikeiksi”. Tämä on sähköinen allekirjoitus. Huoltajan allekirjoitusta ei tarvita.

8) Vastaa opon lähettämään viestiin, että olet allekirjoittanut hakemuksen.

9) Opo päivää hakemuksen ja tallentaa sen.

10) Ilmoittautuminen on valmis!

B) Yhdessä opon kanssa Google Meetissä. Jos ohje tuntuu liian monimutkaiselta, sovi meet-aika opon kanssa Wilma-viestillä tai puhelimitse. Meetissä voimme hoitaa ilmoittautumisen yhdessä etäyhteyden avulla.

C) Yhdessä opon kanssa koululla 14.5.-27.5. Kun peruskoulu aukeaa 14.5. alkaen, opo voi tavata opiskelijoita yksitellen koululla. Varaa aika tapaamiselle Wilma-viestillä tai puhelimitse. On tärkeää pitää täsmällisesti kiinni sovitusta ajasta, sillä koululle ei tässä tilanteessa voi tulla jonottamaan ja odottelemaan. Koululle tullaan E-rakennuksen oikeanpuoleiselle päätyovelle (lähimpänä opoa). Opo tulee hakemaan opiskelijan ovelta, odottaminen tapahtuu ulkona. Jos sinulla on pieniäkään flunssan oireita, peru tapaaminen.

Opon puh. nro: 0295 332 413

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.